werkwijze

procedure duur kosten contact

Missie

Onze missie is om onze capaciteiten, inzichten en ervaring ten dienste te stellen aan onze cliŽnten.  Immers misverstanden en fricties binnen organisaties leiden vaak tot geschillen. Als betrokkenen onderling niet tot een oplossing kunnen komen, is een conflict geboren. Het vinden van de juiste oplossingsstrategie kost veel tijd en energie. MediationAdvies is zich bewust van deze lastige dynamiek en biedt u de helpende hand.

MediationAdvies heeft de kennis in huis om u in iedere fase van de geschiloplossing bij te staan. Wij treden als klankbord op en voorzien u van adviezen. MediationAdvies hanteert het systeem van Appropriate Dispute Resolution (ADR) bij het vinden van de juiste strategie. Wij vinden graag voor u de meest geŽigende oplossingsmodaliteit. We geven u ook feedback over de adviezen van andere professionele conflictoplossers.

Wij bieden duidelijkheid en inzicht in de voor- en nadelen van de verschillende modaliteiten.

MediationAdvies biedt u dus een helpende hand bij het vinden van de juiste conflictoplossingmodaliteit. Wij nemen samen met u onzekerheden en onduidelijkheden weg. Onze dienstverlening levert u een aanzienlijke besparing van kosten, tijd en energie

<< home